Sakupljač voća

REVOLUCIJA U SAKUPLJANJU VOĆA

sakupljač voća

SAKUPLJAČ VOĆA 

Sakupljač voća je revolucionarni proizvod eminentne kompanije Organic Tools iz Austrije koji nudi najefikasnije i najefektivnije sakupljanje opalog voća među mehaničkim kombajnima za voće, sa efikasnim čišćenjem od lišća i ostataka trave. Uređaj na baterije je odmah spreman za upotrebu i može se kompaktno transportovati čak i u prtljažniku automobila.

Koliko je inovativna tehnologija sakupljanja jednostavna toliko je i briljantna: sabirni valjak za sakupljanje sa mekim lopaticama, pokreće se električnim motorom, gura prikupljene plodove preko ploče za prenos u gajbicu za voće na radnoj širini od 74 cm.

Voće i orašasti plodovi prolaze kroz filter četku, dok se lišće i trava zaustavljaju i padaju nazad kroz procep na zemlju.

Sakupljač voća

Nežno sakupljanje plodova

Fleksibilne plastične lopatice, zajedno sa pločom za prenos, čine srce Sakupljača voća. Prilagođavaju se različitim veličinama plodova i uslovima zemljišta i obezbeđuju efikasno i nežno sakupljanje plodova. Plod se sakuplja sa poda pomoću peraja rotirajućeg valjka i gura se u gajbicu za voće preko ploče za prenos.

Napravljeno u Austriji

                                                                                                                Osnovni okvir je napravljen od nerđajućeg čelika. Aluminijumski elementi su eloksirani po visokim standardima. Sabirne lopatice su napravljene od plastike bezbedne za hranu. Naši proizvodi su napravljeni da traju.

Efikasno prečišćavanje

Patentirani sistem za čišćenje odvaja lišće i travu od ploda pomoću filter četke za lišće. Zbog svoje veće težine, a samim tim i sile, voće i orašasti plodovi mogu da klize kroz četku u gajbicu. Međutim, lišće i trava koji su sakupljeni bivaju zaustavljeni četkom za filter i padaju nazad kroz procep na zemlju.

Uverite se i sami na videu ispod kako sakupljač voća radi na primerima šljiva, jabuka i orašastih plodova uz dodatne informacije o načinu rada i učinku

Sakupljač voća
NOVO ! ! ! Iznajmite sakupljač i uverite se u njegovu isplativost! Cenu iznajmljivanja možete videti na sledećem linku: KALKULATOR.

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit