Akumulatorske prskalice

AKUMULATOSKE PRSKALICE

Veliki izbor akumulatorskih prskalica. Vise o modelima u ponudi možete videti na sledećim stranicama ili nas pozvati na 011 266 18 57 ili pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

prskalica serena

Serena je akumulatorska prskalica sa baterijom na punjenje, dizajnirana za precizno prskanje. Idealna prskalica za tretiranja u poljoprivrednoj proizvodnji, baštovanstvu i kontroli štetočina:

- Redukuje ili eliminiše efekte rasipanja
- Bolja zaštita ljudi koji je koriste
- Smanjeni rizik po okolinu
- Ušteda hemijskih sredstava
- Ušteda vremena
- Isplativost

Serena modeli efikasno zadovoljavaju sve potrebe prskanja. Pogodne su za upotrebu herbicida, fungicida, insekticida, akaricida, folijarnih đubriva kako u poljoprivrednoj proizvodnji tako i u nepoljoprivrednoj kontroli štetočina.

Desetolitarski (10l) i šesnaestolitarski (16l) rezervoari napravljeni su od UV plastike otporne prema koroziji i udarcima.

Serena prskalice proizvedene su po najsavremenijim tehnologijama i materijalima koji osiguravaju dug vek trajanja i konstantne performanse.

Olovne baterije traju između 3.30 i 6 časova konstantnog rada u zavisnosti od modela.

Punjač koji se isporučuje uz prskalicu obezbeđuje punjenje baterije za 12 h.

Serena modeli namenjeni su samo za upotrebu tečnih hemijskih sredstava (nisu namenjene za vodotopive, praškaste hemikalije).

prskalica serena
prskalica serena    prskalica serena
prskalica serena
prskalica serena

prskalica serena trolley

Serena Trolley je nova prskalica iz Serena asortimana sa pokretnim rezervoarom zapremine 27l. Dizajnirana je za rad na većim površinama za koje je potrebna produžena upotreba a opremljena je sa 3.5 m dugom cevi i aluminijumskim teleskopskim produžetkom.

Kolica su napravljena od čeličnih pocinkovanih cevi prečnika 20 i 25 mm koja čini Serena Trolley izuzetno čvrstim a i jednostavnim za rukovanje.

Zahvaljujući tehnologiji male zapremine, Serena Trolley optimizira potrošnju sredstva koja se nanose dajući sledeće prednosti:

- Redukuje ili eliminiše efekte rasipanja
- Pruža bolju zaštitu korisniku
- Smanjeni rizik po okolinu
- Ostvaruje uštedu u potrošnji hemijskih sredstava
- Ušteda vremena
- Isplativost

Serena Trolley je opremljena pumpom H6 i namenjena je samo za upotrebu tečnih hemijskih sredstava (nisu namenjene za vodotopive, praškaste hemikalije).

Pritisak se može podesiti između 2.5 i 3.5 bara, prema potrebi.

prskalica serena trolley
prskalica serena trolley    prskalica serena trolley
prskalica serena trolley

prskalica atilla

Attila je praktična prskalica, lagana, jednostavna za rukovanje sa masom od svega 880 g uključujući baterije. Sa svojom malom potrošnjom može da radi 40h bez punjenja baterije (sa četiri baterije AA) i pruža veliku uštedu vremena.

Attila radi na bazi inovativnog principa koji omogućava uniformno, fino nanošenje u vidu izmaglice sa veličinom svake kapljice od samo 250 mikrona.

- 100% pokriva tretiranu površinu
- 30% uštede sredstva koje se koristi po svakom ha

Sa Attila prskalicom moguće je istretirati 1 ha površine, pri kretanju od 3 Km/h (1 korak u sekundi), sa potrošnjom od 12 do 60 litara rastvorene hemikalije u zavisnosti od dizne.

Sve ove karakteristike čine prskalicu Attila izuzetno pogodnom za kontrolu korova na velikim površinama, kao i za dezinfekciju zgrada i uličnu dezinfekciju.

Energija:

• 4 AA - LR6 1.5V baterije
• 4 AA - LR6 1.2V baterije na punjenje

prskalica atilla    prskalica atilla
prskalica atilla
prskalica atilla

prskalica atilla ergo

Kao dodatak karakteristikama serije Attila N/DV/S prskalicama Attila Ergo ima inovativni dizajn.

Dugme na dršci kontroliše prebacivanje. Korišćenjem male poluge koja se nalazi unutar držača, moguće je kontrolisati prskanje od trenutka kad je motor uključen.

Sa svojom malom potrošnjom, može da radi 40 časova bez punjenja baterija (sa 4 baterije AA), što omogućava značajne uštede vremena. Attila Ergo radi na bazi inovativnog principa koji omogućava fino, uniformno nanošenje u vidu izmaglice, sa veličinom svake kapi od 250 mikrona.

- 100% pokriva tretiranu površinu
- 30% uštede sredstva koje se koristi po svakom ha

Sa Attila Ergo prskalicom moguće je istretirati 1 ha površine pri kretanju od 3 Km po h (1 korak u sekundi), sa potrošnjom od 12 do 60 litara rastvorene hemikalije u zavisnosti od dizne.

Sve ove karakteristike čine prskalicu Attila Ergo izuzetno pogodnom za kontrolu korova na velikim površinama, kao i za dezinfekciju zgrada i uličnu dezinfekciju.

prskalica atilla ergo
prskalica atilla ergo
prskalica atilla ergoAttila Ergo Insecticide je specifično dizajnirana za upotrebu insekticida i fungicida kod useva kao što su povrće, duvan, pasulj, pamuk, kikiriki, i td.

Ova prskalica je opremljena sa rezervoarom od 10 l za snabdevanje i 1.2 l rezervoarom na samoj prskalici.

Attila Ergo Insecticide ima prekidač na drža ču kojim se pali i gasi motor, ali ne zasustavlja isticanje tečnosti. Da biste zaustavili prskanje kada se krećet e po polju okrenite glavu prskalice na gore.

Protok u zavisnosti od modela dizne:

plava - 40.3 ml/min.
žuta - 136.8 ml/min.
crvena - 212.6 ml/min.
zelena - 312.6 ml/min.

prskalica atilla insecticide
prskalica atilla insecticide
prskalica atilla insecticide
prskalica atilla insecticide
prskalica atilla insecticide
prskalica atilla insecticide
mode_edit