Trake za navodnjavanje jagoda

NAVODNJAVANJE JAGODA (kap po kap)

Za navodnjavanje plantaža jagoda preporučujemo PLUVIO® trake kap po kap sa ugrađenim kapljačima. Preporučena debljina zida trake je 0.20mm. Raspored (korak) kapljača može biti 15, 20 ili 30cm a protok po kapljaču 1,2 ili 2,0 l/h,m pri pritisku od 1 bara. Raspored kapljača se definiše prema tipu zemljišta i dužini redova. Na peskovitim zemljištima preporučujemo raspored kapljača na 15 cm, na srednje teškim na 20cm i teškim zemljištima na 30cm.

PLUVIO® kapajuće trake su izuzetno otporne na zapušavanje prouzrokovano povišenim sadržajem gvožđa i/ili kamenca u vodi. PLUVIO® trake u praksi traju i po 4 – 6 godina, što je više nego dovoljno za životni vek jagode.

Na osnovu dimenzija Vaše plantaže i podatka kako se vrši napajanje vodom daćemo Vam savet pri izboru koraka kapljača, izboru pumpe, prečnika razvodnog sistema, načina prihrane vodotopivim đubrivima itd. Postoji puno parametara o kojima treba voditi računa da bi sistem radio besprekorno i da bi distribucija vode i hrane bila ravnomerna od sadnje pa do životnog kraja plantaže. 15 godina iskustva i rešen veliki broj tehnički zahtevnih sistema navodnjavanja nas svakako kvalifikuje da možemo uspešno rešiti sistem navodnjavanja i na Vašoj plantaži.

Više o PLUVIO® trakama za navodnjavanje možete videti na sledećem linku: PLUVIO KAPAJUĆE TRAKEa o našim sadnicama jagoda na sledećem linku: SADNICE JAGODA

Za sezonu 2024 u ponudi imamo novu traku za navodnjavanje Vivaldi. Više informacija o njenim karakteristikama možete pročitati na sledećem linku: TRAKA ZA NAVODNJAVANJE VIVALDI

Kap po kap za jagodeKontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit