Ishrana i zaštita borovnice

ISHRANA I ZAŠTITA BOROVNICE

Borovnica je voćna vrsta, koja zahteva adekvatnu negu i preduzimanje odgovarajućih agrotehničkih mera, prema tačno utvrđenim programima ishrane i zaštite, u cilju postizanja visokih  prinosa. Većina gljivičnih bolesti i štetočina koje napadaju borovnicu mogu se kontrolisati i svesti na minimum, ukoliko adekvatno prihranjujemo naše borovnice.

Svedoci smo da proizvodnja borovnice iz sezone u sezonu postaje sve teža i izazovnija, stoga je pomoć proizvođačima u proizvodnji uvek dobro došla. Stručni tim ATP IRRIGATION uz blagovremene savete, redovne kontrole pH i EC vrednosti u Vašim zasadima, odabiru kvalitetnih đubriva i sredstava za zaštitu, njihove primene u pravom trenutku i tačno definisanoj količini, te teškoće u proizvodnji  prevazilazi.

borovnice 

Kada se na zasadima redovno vrši monitoring na prisustvo štetnih insekata i prati zdravstveno stanje i kondicija biljaka, mogućnost da se učine propusti u proizvodnji, svedeni su na minimum.

zaštita borovnice 

Da je pomoć u proizvodnji neophodna i opravdana, govori i činjenica da stanje bobica neposredno pred berbu kao i tokom berbe kod svih proizvođača kojima ATP Irrigation pruža pomoć u proizvodnji (tokom svih godina gajenja) bio vrhunski i po krupnoći i po kvalitetu. Tome svedoče i otkupna mesta gde su proizvođači ATP-a svoje borovnice predavali. Njihove borovnice su bile u premijum (preko 18mm) i prvoj klasi.

Stručni tim ATP IRRIGATION Vam može:

  • uzeti uzorak za hemijsku i mehaničku analizu zemljišta, hemijsku analizu supstrata i protumačiti dobijene rezultate analize
  • na osnovu urađene hemijske analize zemljišta i vode za navodnjavanje obezbediti odgovarajuće supstrate, osnovna i vodotopiva đubriva, definisati tehnologiju navodnjavanja i ishrane sa mogućnošću plaćanja đubriva u agroroku.
  • Izraditi standardnu tehnologiju zaštite, usklađenu sa normativima EU;
  • Obezbediti neophodna hemijska sredstva za zaštitu (pesticide) najkvalitetnijih proizvođača na tržištu ;
  • Redovno pratiti Vašu proizvodnju tokom vegetacije i berbe i po potrebi vršiti korekcije tehnologije ishrane i  navodnjavanja;
  • Pružiti Vam usluge rezidbe celog zasada, sprovesti obuku rezidbe borovnice na Vašem zasadu
  • Pomoći Vam da standardizujete proizvodnju prema GLOBAL GAP standardu i na taj način Vam olakšati izvoz na evropsko tržište i postizanje bolje cene.
 
PRIDRUŽITE SE USPEŠNOM TIMU! NEKA I VAŠA BOROVNICA BUDE U TOP 3!

Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.

ZAŠTITA  - Milena Alimpić   ☎️ 062/8037-146 ili nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ISHRANA - Nikola Marković ☎️ 063/8057-632 ili nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit