Ishrana i zaštita borovnice

ISHRANA I ZAŠTITA BOROVNICE

Borovnica je vrsta koja je osetljiva na mnoge insekte i bolesti . Mnoge od ovih štetočina mogu se kontrolisati ili se njihova zastupljenost može svesti na minimum kroz adekvatnu negu i primenu agrotehničkih mera u zasadu prema tačno određenom programu.

Na osnovu blagovremeno urađene hemijske analize zemljišta i vode u mogućnosti smo da Vam obezbedimo odgovarajuće supstrate, osnovna i vodotopiva đubriva, definišemo tehnologiju navodnjavanja i ishrane sa mogućnošću plaćanja đubriva u agroroku.

  • Izrađujemo standardnu tehnologiju zaštite, usklađenu sa normativima EU;
  • Obezbeđujemo neophodna hemijska sredstva;
  • Pratimo Vašu proizvodnju tokom vegetacije i berbe i po potrebi vršimo korekcije tehnologije ishrane i  navodnjavanja;
  • Pomažemo Vam da standardizujete proizvodnju prema GLOBAL GAP standardu i na taj način Vam obezbeđujemo izvoz na evropsko tržište i postizanje bolje cene.

Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.

ZAŠTITA  - Milena Alimpić   ☎️ 062/8037-146 ili nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ISHRANA - Nikola Marković ☎️ 063/8057-632 ili nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit