Saksije za borovnicu

SAKSIJE ZA BOROVNICU

Atp Irrigation u ponudi ima saksije zapremine 25, 35, 45, 50, 60 litara sa i bez UV stabilizatora. Naše saksije su od polipropilena koji se 100% može reciklirati. Testirane od strane Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu na temperaturne od -30 oC do +40oC.

Holanđani imaju zasade stare preko 20 godina u saksijama zapremine 20 i 25 litara. Jednom posađena sadnica u ovoj zapremini saksije se i dan danas eksploatiše u Holandiji bez ikakvih problema.

Ako se opredelite za saksije zapremine 35 litara, što je čak 10-15 litara više nego holandski način uzgoja u saksijama, ili pak veće zapremine,  uz automatizovan sistem irigacije i fertirigacije, redovnu kontrolu procenta drenaže (oceda) i uslova u kojima se uzgaja borovnica, sasvim sigurno možete očekivati uspešnu proizvodnju i kvalitetan rod.

Saksija za borovnicu Saksija za borovnicu Saksija za borovnicu

 

Naša preporuka je saksija od 35 litara. Postižete optimalan odnos cene investicije i tehnologije uzgoja. Čak i male greške u proizvodnji neće se bitno odraziti na biljku. 

   

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit