Aktuelnosti / Cenovnik sadnica borovnica

sadnice borovnica

Cenovnik holandskih dvogodišnjih sadnica borovnica za 2015. godinu


Sadnice borovnica su bezvirusne, sertifikovane u saksijama od 1,5l.Uslovi nabavke sadnica:

1. Sadnice se nabavljaju isključivo za jesenju sadnju koja se obavlja na otvorenom u drugoj polovini oktobra/početkom novembra.

2. Sadnice se poručuju od početka Nove godine sve dok pojedinih sorti ima na lageru. Voditi računa da se sadnice na vreme rezervišu.

3. Sadnice se rezervišu uplatom avansa u visini od 25-30%, ostatak se vezuje za kurs EUR i uplaćuje se najkasnije do 15. septembra tekuće godine. Pravna lica i registrovana poljoprivredna gazdinstava, koja su u obavezi da dostave potvrdu o registraciji*, za uplaćen avans dobijaju avansni račun a fizička lica potvrdu o uplaćenom depozitu u kojoj se navode sorte, količine, eventualni popusti i preostali iznos za uplatu preračunat u EUR.

4. Minimalna količina po jednoj sorti je 50 kom. Količine ispod 500kom se isplaćuju odjednom.

5. Sadnice uvozimo isključivo za poznatog kupca, odnosno za kupce koji su uplatili sadnice. Za primljene uplate garantujemo isporuku u sortimentu, kategoriji i količini. Ne uvozimo veći broj sadnica nego što je poručeno.

6. Sadnice se uvoze od kraja septembra do početka novembra (u zavisnosti od vremenskih prilika) i u roku od 10-tak dana obezbeđujemo fitosertifikat i vršimo carinjenje.

7. Uvoz sadnica se najavljuje i usklađuje sa željama kupaca i oni su dužni da ih preuzmu, maksimalno, 5-7 dana od dana carinjenja.

8. Pri preuzimanju sadnica kupci dobijaju račun, otpremnicu, holandski i naš fitosertifikat, carinsku deklaraciju, a registrovana poljoprivredna gazdinstva i fizička lica dobijaju i fiskalni račun.

9. Sadnice se ne isporučuju brzom poštom.

10. Za naše kooperante, koji preko ATP-a nabavljaju sadnice, sisteme navodnjavanja, repromaterijal i protivgradne mreže (minimalna površina 0,5 ha) dajemo stručnu pomoć od izbora zemljišta, preko sadnje, uzgoja do berbe, uvođenja Global Gap standarda i otkupa.


* Kopiju potvrde o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu neophodno je dostaviti na adresu Bul. oslobođenja 172, 11040 Beograd ili skeniranu poslati na mejl office@atpdoo.rs ili na faks 011/26 666 62.cene borovnicaPreuzmite cenovnik u PDF formatu


U slučaju potrebe za dodatnim informacijama biće nam zadovoljstvo ako nas pozovete ili posetite.
 

atp

 

ATP Irrigation

Adresa: Bulevar Oslobođenja 172,
11040 Beograd, Srbija

Radno vreme:
Radnim danom od 8-16h,
subotom 08-12h

Tel: 011 / 26 618 57
Fax: 011 / 26 666 62
Mob: 063 / 80 371 32office@atpdoo.rs
www.atpdoo.rs