Aktuelnosti / Cenovnik frigo sadnica jagoda za proleće ili leto 2016

U ponudi imamo bezvirusne holandske sorte. Upis sadnica počinje od 1. oktobra 2015.


Uslovi nabavke sadnica


1. Sadnice se nabavljaju isključivo za prolećnu sadnju koja se obavlja na otvorenom u drugoj polovini marta / početkom aprila.


2. Sadnice se poručuju od početka oktobra sve do početka februara i/ili dok pojedinih sorti ima na lageru. VODITI RAČUNA DA RASADNIK "RAPO" NAJATRAKTIVNIJE SORTE RASPRODA VEĆ POČETKOM DECEMBRA!!! Izvedite sami zaključak o kvalitetu i rasadnika i sadnica.


3. Sadnice se rezervišu uplatom najmanje 30% avansa, ostatak se vezuje za kurs EUR i uplaćuje se najkasnije 15-20. februara naredne godine. Pravna lica i registrovana poljopr. gazdinstava (obavezno dostavljaju potvrdu) za uplaćen avans dobijaju avansni račun a fizička lica potvrdu o uplaćenom depozitu u kojoj se navode sorte, kategorije sadnica, količine, eventualni popusti i preostali iznos za uplatu preračunat u EUR.


4. Minimalna količina po jednoj sorti je jedna gajba. GAJBE SE NE OTVARAJU!


5. SADNICE UVOZIMO ISKLJUČIVO ZA POZNATOG KUPCA, ODNOSNO ZA KUPCE KOJI SU UPLATILI SADNICE. ZA PRIMLJENE UPLATE GARNTUJEMO ISPORUKU U SORTIMENTU, KATEGORIJI I KOLIČINI! NE UVOZIMO VEĆI BROJ SADNICA NEGO ŠTO JE PORUČENO!


6. Sadnice se uvoze krajem februara ili početkom marta (u zavisnosti od vremen. prilika) i u roku od 10-12 dana obezbeđujemo fitosertifikat i vršimo carinjenje, tako da su sadnice spremne za sadnju od 15-20. marta.


7. Sadnice se preuzimaju NAJKASNIJE do 15-20. aprila - ne čuvamo ih u hladnjači za eventualnu letnju sadnju.


8. Pri preuzimanju sadnica kupci dobijaju račun, otpremnicu, holandski i naš fitosertifikat, carinsku deklaraciju, a registrovana poljopr. gazdinstva i fizička lica dobijaju i fiskalni račun, odnosno, OBEZBEĐUJEMO KOMPLETNU DOKUMENTACIJU NEOPHODNU ZA SUBVENCIJE!


9. Svi kupci preko 5.000 sadnica, ako pošalju hemijsku analizu zemljišta dobiće BESPLATNU tehnologiju đubrenja zemljišta tokom pripreme i tokom vegetacije i standardnu tehnologiju zaštite.


10. Po potrebi postoji za naše kupce i mogućnost usluge izrade bankova na unapred pripremnljenom zemljištu (duboko isfreziranom PO CELOJ POVRŠINI) sa postavljanjem folije i sistema kap po kap.


11. Uz sadnice isporučujemo VIŠEGODIŠNJE italijanske PLUVIO sisteme kap po kap OTPORNE NA ZAPUŠAVANJE i italijanske crne folije.


12. Kupci kompletne opreme već od 5.000 sadnica stiču popuste na sadnice i opremu. Visina popusta zavisi od perioda poručivanja i količine.


Preuzmite cenovnik u PDF formatu
sadnice jagoda


 

atp

 

ATP Irrigation

Adresa: Bulevar Oslobođenja 172,
11040 Beograd, Srbija

Radno vreme:
Radnim danom od 8-16h,
subotom 08-12h

Tel: 011 / 26 618 57
Fax: 011 / 26 666 62
Mob: 063 / 80 371 32office@atpdoo.rs
www.atpdoo.rs