Pluvio kapajuće trake

pluvio

Pluvio® je kapajući sistem proizveden u vidu tanke, fleksibilne trake , sa ugrađenim brzokapajućim kapljačima koji su postavljeni na razmacima od 10, 15, 20 pa sve do 150cm. Napravljen je od polietilena vrlo dobrog kvaliteta, koji garantuje maksimalnu, dugoročnu pouzdanost i najbolje performanse u pogledu mehaničke čvrstine i otpornosti na istezanje.

Ova vrsta kapljača, koju je patentirao ATP s.r.l. je umetnuta tokom istiskivanja same trake da bi se postigla maksimalna povezanost između kapljača i unutrašnjeg zida trake.

pluvio

Njegov lavirintski sistem umanjuje pritisak vode i dizajniran je tako da bude dovoljno veliki da bi se izbegla mogućnost začepljenja i taloženja čestica. Povrh toga, ovakva struktura umanjuje gubitke vode i omogućava ravnomeran protok i na velikim dužinama redova. Kapljači besprekorno funkcionišu i pri malim pritiscima (prilikom zalivanja iz cisterne) i na terenima sa velikim nagibom (primer iz naše prakse dokazano besprekorno funkcioniše i pri padu od 38% ).

Pluvio® kapajuće trake predstavljaju pouzdano i prikladno reše

Pluvio® kapajuće trake predstavljaju pouzdano i prikladno rešenje za sisteme navodnjavanja primenjene u bilo kojoj vrsti uzgoja, intenzivne irigacije otvorenih polja kao i uzgoja hortikulturnih (drvenastih vrsta, cvetnih vrsta,...) i za upotrebu u baštovanstvu.

Pluvio® kapajuće trake i njihov poseban kapljač dozvoljavaju nam da programski odredimo neophodnu količinu vode i da smanjimo troškove rada sa značajnim porastom kvantiteta i kvaliteta useva na kojim ih primenjujemo.

pluvio

Dostupne varijante:

Prečnik kapajuće trake: 16mm i 22mm.
Debljina zida trake: 150, 200, 254, 305, 381 i 457µ. (debljina je izražena u mikronima).
Razmaci između kapljača: 10, 15, 20 do 100cm.
Protoci kapljača: 0.8, 1.2, 1.6, 2, 3 i 4 l/h.

Širok asotriman različitih debljina trake i razmaka između kapljača je dizajniran tako da ispuni različite potrebe prema navodnjavanju, za sezonske ali i dugoročne sisteme za navodnjavanje.

Prednosti Pluvio® kapajućih traka:

- Snabdevanje vodom je proračunato za svaku rupu, što se može utvrditi porastom kvaliteta i količine
   vode koja je proračunata prema potrebama biljke.
- Smanjenje upotrebe veštačkih đubriva čiji procenat može biti obračunat
   prema kapacitetu kapljača i prema dužini kapajućih traka.
- Smanjenje radne snage, jer su ovi sistemi mehanički ugrađeni.
- Pluvio® upotreba trake umanjuje troškove održavanja jer je smanjen broj priključaka.

pluvio
pluvio
pluvio
pluvio
pluvio    pluvio
pluvio    pluvio

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas