Sistemi za navodnjavanje i orošavanje maline

Nabavkom kvalitetnog sadnog materijala naša pomoć proizvođačima malina u Srbiji se ne završava. U mogućnosti smo da Vam pomognemo da nabavite i kvalitetnu opremu, koja je neophodna za višegodišnju uspešnu prozvodnju.

Za Vaše plantaže možemo isprojektovati, isporučiti i namontirati SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE I OROŠAVANJE: Za navodnjavanje kap po kap u ponudi imamo italijanska čvrsta creva sa ugrađenim kapljačima za ravan teren kao i za terene u nagibima.

Najnovije u ponudi su creva sa kapljačima koji sprečavaju iskapavanje, gde voda u lateralu ostaje na nadpritisku od 0,3 bara.
To je bitno kada želite da postignete precizno navodnjavanje i preciznu distribuciju hraniva. Prečnici creva su Ø 16mm sa debljinom zida 1.1mm i Ø 20mm sa debljinom zida 1,3mm. Fabrička garancija na čvrsta creva je 5 godina a uz adekvatno održavanje procenjeni radni vek je 15-20 godina.

Slika 1. Čvrsto crevo Ø 16mm

Pored navodnjavanja kap po kap možemo instalirati i sisteme mikroorošavanja koji će služiti za rashlađivanje u slučaju ekstremno visokih temperatura.

Investitorima koji donesu odluku da nam ukažu poverenje i sa nama urade kompletan program podizanja zasada maline (sadnice, navodnjavanje, naslon, protivgradna mreža, ...) odobravamo dodatne popuste na sve delove našeg programa i trudimo se da napravimo što povoljniju ponudu.

Slika 2. Izgled sadnice Vilameta (14.09.2021.)

POZOVITE NAS I ISKORISTE POVOLJNU MOGUĆNOST NABAVKE SERTIFIKOVANOG BEZVIRUSNOG SADNOG MATERIJALA MALINE

+381 63 80 37 132 

VAŠ ATP IRRIGATION

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas