Program zaštite i ishrane

Pored kompletne opreme i sadnog materijala ono što je novo u ATP-u je da Vam možemo ponuditi i stručnu pomoć naših inženjera (jedan je i doktor nauka) i vođenje proizvodnje jagoda. Na osnovu dimenzija Vaše parcele projektujemo u AutoCad-u plantažu i dajemo preciznu specifikaciju sa potrebnim brojem sadnica i količinama i cenama ostalog materijala.

Za naše klijente na osnovu hemijske analize zemljišta (poželjna je i hemijska analiza vode) obezbeđujemo visokokvalitena đubriva sa programima prihrane koja su prema dosadašnjem iskustvu u saradnji sa našim proizvođačima jagoda dala odlične rezultate u proizvodnji. Takođe po povoljnijim cenam obezbeđujemo i kompletan program pesticida neophodan tokom cele vegetacije. Pesticidi su usaglašeni sa listom aktivnih materija koju svake godine objavljuje EU, tako da poštovanjem tehnologije nećete imati problema pri izvozu.

Za plantaže preko 0,5 ha možemo ponuditi i praćenje proizvodnje od strane našeg stručnog tima. Ako jedan proizvođač ili nekoliko njih (ali u malom okruženju) imaju bar 2-3 ha možemo dati i kontakte u vezi otkupa ili isti i sami organizovati isključivo u varijantama kada u malom okruženju imamo min 5-6 ha jagoda sa našim sortimentom, našom tehnologijom proizvodnje i ako u okruženju postoji hladnjača.


zastita jagoda


Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas